isafur

Julestress

 • Publisert: 12.12.2014, 01:10
 • Kategori: Hverdag
 • Etter lang tid er jeg endelig tilbake med blogging igjen, nei dette var virkelig ikke meningen men heller ett uhell.. 
  Pcen min hadde nemlig som plan å ta seg en pause og slo seg helt av uten å vire hvordan eller hvorfor den slo seg av, så den måtte på reperasjon! Heldigvis er den hjemme i godt behold og jeg er fornøyd.. Men ikke med tanke på at mange av de dyrebare bildene jeg har tatt opp igjennom disse årene er vekke. Så det blir en hissig mail til dem i morgen.. Jeg akter ikke å betale mange tusen når alle de viktigste bildene mine er vekke.. Ok, det blir ikke slik hissig men jeg skal iallefall høre med dem om hva dem kan gjøre med saken.

  Det har skjedd mye den siste tiden og det har vært skikkelig pain å ikke kunne blogge når man som sårt har lyst til.
  Min kjære elskede katt har vært inn og ut av veterinæren. Først skulle hun bare bli kastrert, men uheldigvis fikk hun brokk to ganger og ha ligget på observasjon hos dem i en uke. Det er enda godt å vite at min lille Sol har det bra og jeg blir daglig oppdatert fra dem som jobber der og passer på henne med bilder og meldinger. Jeg gleder meg veldig til å få henne hjem igjen, det er stille her uten henne.


   

  Julen er også i full gang og som alle vet er det ett stressmoment for mange som er ute å handler. For oss baristaer blir vi en slags bensinstasjon for dem som handler, de trenger påfyll av koffein eller mat for å fungere. Jeg vet ikke med dere men det er mange som er så utrollig sure rundt juletider og stresser mer enn de egentlig trenger å gjøre. For å virkelig vise dette går det utover uskyldige folk som oss som står bak kassen eller de som står med denne stressede personen i kø. Man blir nesten litt fasinert over hvordan de klarer å gjøre en fin dag til en helvetesdag for mange og seg selv ikke minst..
  Jeg hadde en kunde som dette nå for litt siden. Med fire store poser i hendene brøyter hun seg fram i køen fordi hun mente hun hadde mer behov å gå først enn alle som hadde like mange poser som henne og stått i kø en stund før henne.. Jeg er ikke den personen som bare aksepterer, men heller gir greit beskjed at det finnes en kø for en grunn og at jeg serverer henne ikke om hun ikke følger reglen som alle andre. Det ender med at hun stiller seg bakerst og er helt stille til det er hennes tur, betaler for kaffen og går videre.. Forhåpentligvis jekket hun litt ned og gikk hjem for å slappe av, det tror jeg hun trengte virkelig.. Julestress er en slags sykdom som rammes av alle... 

  All julehandel hos meg er ferdig omtrent og i år har jeg bestemt meg for å lage julegavene til mine kjære venner i år, så forhåpentligvis liker de den!

  Q: Har julestresset omringet deg eller nyter du tiden til det fulle?  

  #Julestress #Desember #Julegaver #Veterinær #Katt #Kattedame #Reperasjon #Meldinger #Bilder 

 • Publisert: 12.12.2014, 01:10
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits