isafur

Når bilder blir så mye mer...

 • Publisert: 16.12.2014, 00:17
 • Kategori: Tanker
 • Det er helt utrolig hvor rart det føles når man går igjennom gamle bilder og sletter dem man ikke trenger lengre. 
  Bare jeg går tilbake ett halvt år, ser jeg forandringer jeg ikke ønsker å gå tilbake til eller er glad for at jeg klarte å komme meg igjennom. Bilder som engang betydde så mye for meg, betyr nesten ingenting nå i dag. Det er rart det der når man har så sterke følelser der og da og plutselig så betyr de ingenting.
  Jeg tror det som gikk mest innpå meg var bildene av meg og min kjære morfar når han enda var her og tilstede når det kommer til det sosiale. Det er så rart å se han på bilder, for jeg vet så godt at det kjente fjeset vil jeg aldri kunne se igjen i virkeligheten. Bilder kan være så utrolig noen ganger, spesielt når det kommer til minner.   Når jeg ser folk tar bilder
  i dag går det mest i selfie og jeg skal ærlig innrømme at jeg har min side av det også.Men jeg ser svært sjeldent for tiden at folk tar bilde for å ta ett bilde for å ha ett minne, en hendelse man ikke vil glemme eller en ting som skjedde og gjorde en glad. Nå i dag så jeg en, en ung jente tok bilder av snøen som dalte ned og hun sto der lenge. Det gjorde meg glad. Jeg har også fått inspirasjon til å ta med kamera hvor enn jeg går igjen, det er deilig å kunne ta bilder av de små ting man ser eller en hendelse man vil huske.

  Jeg blir sår når jeg ser smilet ditt, morfar. Det gjør vondt å vite at du ikke er her lengre, men jeg vet du er på en så mye bedre plass enn her og det fortjener du.
  Det er så mye jeg ville si til deg morfar, spesielt når jeg var tenåring og hadde det vanskelig med foreldre og alt. Jeg har bare noen få bilder av oss på den tiden, fordi jeg nektet å ta bilde fordi jeg var en sta og dum tenåring som ikke visste bedre. Ikke tenkte at engang skal alle forsvinne, at ingen varer evig som du alltid sa så fint.
  Derfor prøver jeg å finne alle bildene med meg og deg på og alle de små fine bildene av familien min. Henge de opp på veggen og se på dem hver dag.
  Kanskje kan ikke ett menneske leve for alltid, eller ett bilde. Men ett bilde vil vare så lenge en ønsker det..  Jeg kjenner jeg blir så skuffet over meg selv når jeg ser tilbake på den tiden jeg var tenåring. 
  Jeg holdt tale for min mor sin bursdagsfeiring og sa i talen:
  "Jeg husker jeg skrek at jeg hatet deg med full røst og smelte med dørene med all makt jeg hadde.. Men vit dette at jeg mente ikke ett eneste ord av det jeg sa.." 
  Det samme gjelder min far, jeg var en sjalu tenåring som følte at all oppmerksomhet gikk til alt annet enn henne og sa de mest vemmeligste ting.
  Det er noe jeg virkelig angrer på av hele mitt hjerte, det jeg sa til mine foreldre.. Kunne jeg dratt tilbake i tid og holdt meg selv i nakkeskinnet hadde jeg gjort det.
  At de enda er glad i meg, føles ut som ett mirakel av og til.. Jeg vet fremdeles ikke hvordan jeg skal si til dem hvor lei meg jeg er for å ha sagt og gjort dem så mye vondt.
  For de ville jo bare godt mot meg.. Skulle virkelig ønske de bildene jeg har i hodet, kunne slettes.. Legges i en skuff som aldri kunne åpnes igjen og gå videre.. Men sånn er det desverre ikke, de bildene vil leve med deg for resten av ditt liv. 

  Bilder er så utrolig mye mer enn bare bilder og det er viktig å bevare dem, selv om du syns de er stygge eller ikke bra nok der og da.. 
  Noen minner er verdt å ta vare på og kanskje andre ikke.. Men de viktigste minnene er i våre tanker.. 

  /Alle bilder er av meg

  #Bilder #Minner #Dypt #Memories #Pictures #Familie #Tanker #Selfie #Fotografi  

 • Publisert: 16.12.2014, 00:17
 • Kategori: Tanker
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits