isafur

2015

 • Publisert: 06.01.2015, 22:08
 • Kategori: Tanker
 • Nytt år med nye muligheter, det er det man pleier å si når det bikker over kl 00:00. 
  Dette året har jeg faktisk bestemt meg for en rekke ting som både reise, jobb og mye mye mer. Men hva som blir gjort og ikke, har jeg faktisk ingen anelse om.
  Jeg vet bare det at jeg skal reise masse dette året og det er noe jeg har bestemt meg for lenge, bare at jeg ikke har tatt taket og gjort noe med det.
  Om jeg reiser alene eller sammen med noen så blir det nok begge deler, jeg vil bare ut å oppleve masse spennende og kult der ute. Jeg ser på det som en opplevelse og ikke minst en måte å møte nye kjente mennesker på. Kanskje jeg til og med finner ut at jeg skal bo der ett år eller to? Hvem vet..

  For 2 år siden tilbake var jeg usikker på hva som kom til å skje og jeg var låst inne i en boks der jeg trodde jeg ville bli for alltid..
  Jeg hadde ingen planer om å reise eller studere i det hele tatt.. Nå har jeg så mange planer at jeg ikke aner hvor jeg skal begynne! Noe jeg syns er litt spennende..
  Men er det en ting jeg faktisk er sikker på er min egen kropp og helse fremover.. Siden jeg går på mange medisiner er det viktig at jeg tar vare på kroppen og ikke minst holder den opptatt med aktiviteter.. Og jeg har allerede begynt for fullt!

  Om jeg sier jeg har begynt å skrive en bok, hva sier dere da?
  Jeg vil veldig gjerne høre hva dere tenker om den saken.. Er litt usikker på om jeg skal fortsette prosjektet eller ikke, det kommer an på hva jeg føler for.
  Innholdet er vel kanskje litt hemmelig fremdeles, men det kommer vel frem en eller annen gang. Jeg har holdt på med denne boken i 1 år nå.. Uten å ha sagt noe særlig til noen, ikke engang min egen mor.. Så det sier litt om hvor hemmelig det egentlig har vært.. Surprise?

   


   Q: Hva er deres planer for 2015? 

  #2015 #Utfordringer #Reise #Utdannelse #Fremtid #Glede #Trening #Kropp #Helse 

 • Publisert: 06.01.2015, 22:08
 • Kategori: Tanker
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits