isafur

Prosjekt på gang

 • Publisert: 11.01.2015, 01:38
 • Kategori: Bilder/Maleri/Tegninger
 • I kveld fikk jeg tidenes forespøsel. 
  Jeg trodde opriktig dette skulle være en av de kjipeste dagene på lenge. Jeg har nemlig vært så heldig å fått feber i løpet av natten etter å ha vært med noen venninner ute på byen, så skulle alt bli utrolig "kjekkere" ved å få feber. Etter å ha presset i meg noe mat, ibux og masse vann fikk jeg en melding fra Hege om ett prosjekt som jeg skal få lov å være med på.. Jeg holder det hemmelig for øyeblikket, men jeg kan fortelle det at det inneholder maling/kunst. Hva sier dere til det? 
  Jeg vet det har vært en stund siden nå om hva jeg tegner/maler for tiden, men det har sine grunner jeg ikke trenger å ta opp her på bloggen..

  Jeg vil veldig gjerne vite om dere vil se hva jeg skal holde på med og blogge om dette prosjektet?
  For jeg har veldig lyst å dele dette med dere, jeg tror nemlig dette kan bli utrolig kult og spennende.. Jeg har nemlig aldri begitt meg ut på noe lignende før!
  Til dere som spørr ang boken: Jeg sier ingenting om dere maser eller ikke.
  Jeg forteller om den når jeg føler for det, men interessen er stor og det gjør meg varm.. Jeg hadde aldri trodd at dere ville være interessert  i å vite hva jeg skriver om.
  Det er en kjekk og deilig følelse..

  I mellomtiden tenker jeg kanskje noen DIY innlegg der jeg viser dere forskjellige ting dere kan lage/gjøre med interiør til rom, leilighet og hus!
  Dette er noe jeg fremdeles holder på å planlegge og jeg har en rekke ideer! Vil dere se noe spesielt jeg skal lage/utføre er det bare å skrike ut ideer for jeg vil mer enn gjerne prøve ut forskjellige ting.

  Slenger inn dette bildet, bare på gøy! 
  /Bilde er malt av meg 

   #Prosjekt #Kunst #Maleri #Tegning #Bok #Tanker #Art 

 • Publisert: 11.01.2015, 01:38
 • Kategori: Bilder/Maleri/Tegninger
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits