isafur

Den ene kommentaren

 • Publisert: 02.02.2015, 23:47
 • Kategori: Tanker
 • Jeg har en periode i livet mitt der kroppen min overhode ikke vil samarbeide med resten. 
  Ikke bare har jeg hatt omgangsyke for første gang på mange år, men leddene i kroppen min svikter og stiver til når jeg trodde det værste var over.
  Jeg har ikke følt meg så hjelpesløs på lenge, det å være så syk at man ikke klarer å reise seg er ikke meg i det hele tatt og det tar knekken på meg.
  Den værste kommentaren jeg fikk i dag var "Du har aldri noe positivt å snakke om, vet du det?" ..
  Det gjorde vondere enn det man skulle tro, for den kommentaren kom fra en av mine nærmeste..

  Jeg vet ikke med dere, men når alt er dritt blir man ikke negativ av seg selv? Jeg føler jeg jobber vanvittig hardt med å stå på jobb og smile og være morsom med mine kollegaer og kunder. Så når man møtes en av sine nærmeste, så skal man jo kunne snakke ut om hva som er galt?
  Er jeg virkelig så ille..? Jeg burde kanskje ta meg sammen og snakke mer positivt selv om en har vondt? Føler det blir veldig feil.. Men hva gjør man ikke for at man ikke skal virke negativ og sur? Egentlig så sitter jeg bare her med ett spørsmålstegn og lurer på om jeg burde gjøre noe med det eller ikke. Er dette rettferdig? ..
  Det virker som at i dagens samfunn er det ikke plass til å være irritert og lei, neida her skal man sminke på seg en maske og late som alt er greit. For meg er det ikke slik ting fungerer og jeg blir forbanna når den personen slenger den kommentaren til meg.  

  Den samme personen sier at alle er så utrolig flinke, men jeg får sjeldent høre at jeg selv gjør noe bra. 
  Alle andre gjør så mye bedre enn meg, er så mye flinkere og jobber så mye hardere enn meg hele tiden. Men jeg, nei jeg jobber aldri like mye eller gjør like mye som de andre vennene mine. Jeg jobber aldri i den personens øyne og jeg har aldri noe positivt å snakke om. Jeg gjør liksom ingenting lengre som er bra nok.
  Hva faen skal jeg gjøre? Ta en bechelor i økonomi eller jus? Debattere store temaer forann tusenvis av mennesker? Klatre Mount Everest? 
  Jeg er ikke sånn, jeg er ikke en som forstår meg på tall, jeg er ikke den som står og snakker forann mennesker og jeg er ikke den som skal gjøre noe livsfarlig! 
  Hva vil du ha av meg? 

  Så mens kroppen min nærmest gir opp, så får jeg den ene kommentaren.. 
  Ja, nå gir jeg opp.
  Jeg gir faen.

   

  #GiFaen #DenEneKommentaren #Sint  

 • Publisert: 02.02.2015, 23:47
 • Kategori: Tanker
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Ylvisjenta

  03.02.2015 kl.00:07

  Du er ikke ille i det hele tat! Du trenger ikke gjøre noen ting med deg selv for du er perfekt akkurat som du er! Bare glem den komentaren, selv om det kansje ikke kan være så lett, du jobber minst like hart som alle de andre om ikke mer. Og denne "vennen" som synes at alle er så "perfekte" er ikke en ekte venn, venner skal hjelpe deg og komme igjennom dette ikke skrive en stygg kommentar på bloggen din... God bedring;)

  isafur

  03.02.2015 kl.00:15

  Ylvisjenta:
  Tusen takk for en smilende kommentar! Det betyr mer enn du aner.. :)

  Skriv en ny kommentar

  hits