isafur

Det å gi slipp

 • Publisert: 02.03.2015, 20:22
 • Kategori: Tanker
 • Klær er vasket, oppvasken er tatt, kastet ting jeg ikke trenger lengre og bladd igjennom gamle bilder. 
  Noen ganger er det greit å gi slipp på ting man på en eller annen måte har vært knyttet til.. Det er vanskelig, men det er verdt det.
  For hvert år som går har jeg insett en god del ting som det å gi slipp og leve med det. Enkelte mennesker og kanskje noen par ting som bare ligger der og gnager som ett vondt sår. Enkelte ting tok faktisk tid før jeg klarte å legge inni en plastpose og si til meg selv 'Du er så mye bedre enn dette..' kaste det og ikke snu meg tilbake for så å plukke det opp. Blant annet ett kjærlighetsbrev jeg har hatt i årevis, av en som liksom var alt for meg.. Dette brevet fikk jeg når jeg var hva..16? En jeg ikke var i forhold med engang.. Men som betydde så mye for det om.. Det kastet jeg..

  Med mennesker er det vanskeligere, noen vokser man bare fra naturlig andre må man snu ryggen til og si nok er nok.
  Dette skjedde når jeg fikk vite ett par ting eller to, hvorfor skal jeg godta dårlige unnskyldninger, løgner og så mye mer bare fordi meg og en person har hatt en fortid?
  Det er noe jeg ikke har tid til, jeg må komme meg videre med rak rygg sammen med dem som er glad i meg for meg og ikke velger å dolke meg i ryggen.
  Jeg har bare ikke plass til slikt piss lengre, jeg vet hvem jeg kan stole på, snakke med og tro meg til. Jeg trenger ikke mennesker som snakker stygt bak ryggen min eller lager rykter for gøy. Til helvete med det!

  Tusen takk alle minnene, men nå er tingene og personene vekke.
  Håper jeg slipper å se tingene og de personene som har vært slik mot meg. 

  Fuck off. 

 • Publisert: 02.03.2015, 20:22
 • Kategori: Tanker
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits