isafur

En torsdag

 • Publisert: 26.03.2015, 22:42
 • Kategori: Hverdag
 • Dagen i dag startet ved å stå på 05:30 for å gjøre seg klar for jobb. 
  Det er deilig at det er opphold og når man går til jobb er det lyst, selv om det er kaldt er det en fantastisk følelse å kunne gå til jobb uten å kle på seg tusen plagg.
  Jeg elsker alle årstidene vi har, men det beste med dem er når de endres til en ny årstid!
  For å være en torsdag har det vært ganske stille på jobben i dag, men når man har så skjønne kollegaer som jeg har blir tiden på jobb aldri kjedelig. Camilla og meg fant ut at vi skulle spille litt yatzy, noe jeg ikke har gjort på mange år! Og for dem som kjenner meg, jeg hater slike spill.. 

  Dagen fortsatte med å prøve meg å levere bunaden min til å bli sydd ut, uten hell.
  De prøvde å hjelpe meg så mye som mulig, men vi alle vet at så nærmt til 17.mai som det er, er det helt klart umulig å få sydd den riktig i tide.
  Hjemover bar det seg og jeg kom hjem til en helt ryddet leilighet, Richard kan virkelig når han vil og det gjør meg så glad! Han slutter aldri å overraske den gutten..
  Verdens beste følelse er ett ryddig og rent hjem!

  En time senere banket det på døren, det var foreldrene til Richard som kom. Med en hel kasse med all slags god mat og kos man kunne tenke seg.. 
  Jeg har helt ærlig ikke ord enda, alt det de kjøpte bare fordi vi ikke kunne være med på fjellet..
  Jeg selv føler at jeg ikke fortjener slik generøsitet eller gavmildhet, men hvordan kan man ikke ta i mot noe slikt? For meg er dette verdens beste påskeegg en kunne tenke seg. De er virkelig noen fantastiske mennesker, uten tvil!

  Tilbake til bunaden..
  Jeg har i en lengre periode vært veldig fokusert på kropp og trening for meg selv. Både det å komme meg i form men også gå ned i vekt til jeg er fornøyd.
  Jeg måtte sjekke hvor bunaden satt dårlig, så jeg tok den på meg.. Og vet dere hva, jeg fikk igjen alle knappene! Jeg kunne ikke blitt en mer lykkeligere jente enn det jeg er nå! For endelig har jeg fått vite at det jeg gjør faktisk virker, så jeg kommer til å fortsette med det..  

  #Kropp #Bunad #Torsdag #Smil #Overraskelser #Trening 

 • Publisert: 26.03.2015, 22:42
 • Kategori: Hverdag
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Emilie Henseid

  26.03.2015 kl.23:14

  så fin!

  isafur

  26.03.2015 kl.23:21

  Emilie Henseid: Tusen takk! (:

  Iselin Renée

  27.03.2015 kl.08:50

  så fin bunad :)

  isafur

  27.03.2015 kl.20:59

  Iselin Renée: Tusen takk! Er stolt eier av en Hardangerbunad! (:

  Skriv en ny kommentar

  hits