isafur

"Dette er noe jeg faktisk vil gjøre!"

 • Publisert: 04.06.2015, 23:26
 • Kategori: Hverdag
 • Akkurat nå sitter jeg og søker opp forskjellige øvelser man kan gjøre for både mage, rygg, lår, legger og armer. Jo mer jeg søker, jo mer forstår jeg at dette valget jeg har tatt er ett riktig valg. I ett år nå har jeg tenkt på å melde meg inn i ett treningssenter og få i gang ting når det gjelder kroppen min. 
  For noen uker siden var jeg med Sigrid for første gang med på prøvetime og jeg elsket det! Den følelsen jeg hadde når jeg gikk ut derfra ville jeg ha igjen og dermed ble det til at jeg meldte meg inn i Sats! Jeg trente i dag og jeg skal trene i morgen, planen min er å trene iallefall 3 ganger i uken og noen dager hjemme slik at jeg har noe å gå på. Det kommer til å bli tøft noen ganger, men jeg gir ikke opp.. Dette er min mulighet til å få kroppen min tilbake til der jeg er komfertabel og ikke minst få en bedre holdning i kroppen generelt..

  Hvis det er dette som skal til for at jeg skal ha det bedre med meg selv, så er det bare bra at jeg meldte meg inn og fikk igang jernet!
  Jeg har personlig aldri vært noe særlig fan av treningssentre både fordi det er andre mennesker der men også fordi jeg føler folk ser eller glor etter en.. Så første gangen jeg gikk med Sigrid etter mange år siden jeg hadde prøvd siden sist, følte jeg ikke det var slik i det hele tatt.. Alle hadde på en måte "sitt" å gå til og gjorde sin greie. Ble det kontakt mellom meg og en var det bare for latterens skyld.. Så etter økten følte jeg at "Dette er noe jeg faktisk vil gjøre!"  

     #Trening #Sats #NyUtfordring #Hverdag #LittStolt


   

 • Publisert: 04.06.2015, 23:26
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits