isafur

Lang, men bra dag

 • Publisert: 06.06.2015, 00:39
 • Kategori: Hverdag
 • Dagen i dag startet kl 05:30, tiden jeg må stå opp for å rekke jobben. Det var lyst, himmelen var blå og solen skinte faktisk.. Så det å gå til jobb var en fryd, så fint vær har vi ikke hatt på lenge her i Bergen. Noe som er veldig typisk.. Å gå inn døren på bussen, sette seg ned og bare lytte til stillheten om morgnen er ren terapi for meg. Dørene går opp og igjen og det eneste jeg hører er bussen som kjører, teksting fra noen som sitter på bussen og det er det. 
  Dagen i dag på jobb har vært travel, men samtidig veldig kjekk når ting går så glatt som det gjorde i dag. Varelevering, kaffelevering og melkelevering kom på rad og rekke for å fylle opp disken med ting før helgen og neste uke der igjen kommer. Koselige kunder som kjøper kaffe for å ta med seg ut i solen og slår kanskje av en prat om de har tid. Det er slike dager jeg liker på jobben.

  Vakten min sluttet 13:00, jeg gikk ned med boss, hentet tingene mine og tok med iskaffe til min mor som jobber på koengen for tiden med Bergenfest. Vi slo av en prat før hun skulle gå til lunsj å spise. Jeg tok bussen videre ut mot Sandviken der jeg har begynt å trene, for første gang skulle jeg trene alene uten venninne. Det gikk faktisk fint, jeg trente tritt i en time før jeg ga meg og gikk mot garderoben. Sliten, men på en god måte slik jeg vil ha det. Bussen på vei hjem var det bare død stirring ut vinduet, sliten, sulten og rett og slett bare trøtt.. Jeg kom hjem, spiste og la meg ned på sofaen og sluknet.. Senere kom kjæresten hjem, vekket meg og laget middag mens jeg var i dusjen. Slike dager er herlige. Alt gikk liksom så glatt i dag og det liker jeg!

  I morgen kommer det en ny dag med nye utfordringer, jeg håper bare det blir en like kjekk dag som i dag.
  Snart blir det å hoppe i sengen og sove ut.. Selv om jeg tok en lur på dagen er jeg enda veldig trøtt.. Gleder meg allerede til å treffe hodeputen, lukke øynene og sveve inn i drømmeland..

  #StayPositive #GodeDager #Smil #Glad #Lykkelig #Trening #Fornøyd #Jobb #Arbeid 

   

 • Publisert: 06.06.2015, 00:39
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Mille

  06.06.2015 kl.00:41

  Hallo!:) Nå har jeg tittet litt rundt på bloggen din, og den er kjempebra<3 Gjerne legg meg til som venn slik at jeg kan følge deg videre, også hadde jeg satt kjempestor pris på kommentar tilbake!:)

  isafur

  09.06.2015 kl.12:19

  Mille: Tusen takk, så kjekt å høre! (:

  Skriv en ny kommentar

  hits