isafur

En gave

 • Publisert: 21.06.2015, 19:21
 • Kategori: Tanker
 • Det er søndag, det er sol og det er varmer endelig i denne byen etter lange dager med regn og ett snev av 'høst vær' 
  Besteforeldrene mine feiret deres gullbryllup i dag, med masse mat, god drikke og så mye mer. Familien min var nok en gang samlet, noe vi gjør i ny og ne og kanskje oftere om alle får tid. Men denne dagen var spesiell, 50 år med ekteskap mellom to personen jeg setter høyere enn de fleste. 
  Nok engang er jeg hjemme igjen, i leiligheten.. Hører Brann stadion er i fyr og flamme nok engang, kanskje vi vinner eller kanskje ikke.. Hvem vet. 

  Før jeg skulle dra fra selskapet, fikk jeg en bok i hånden av min farmor.. Ikke hvilken som helst bok, men ett fotoalbum! 
  Fotoalbumet var fylt med bilder av meg som liten, sammen med mine kjære besteforeldre.. En finere og dypere gave skal man leite lenge etter, jeg har ikke blitt så glad på lenge. Bildene er minner man ikke kan få på nytt og de er mer enn bare bilder for meg. Mange av bildene viser en tid der morfar enda var her, bilder som viser meg og farmor bade i havet, lekte i hagen og en tid som jeg knapt kan huske. Slike minner får man ikke tilbake. 

  Hjem dro vi, med tankene kun på fotoalbumet. Det blir nesten emosjonelt for min del, for jeg har spurt mange i familien min om bilder av både meg, søstrene, pappa, stemor, mor, besteforeldre, tanter og onkler. Men ingen svar å få, kanskje de sier at de fant noe, men jeg fikk ikke se dem eller få dem med meg. Så det at min farmor kom på dette, ga meg fotoalbumet og visste det ville være mer enn bare en gave, gjør meg rørt.. 
  For noen dager siden døde en nær familievenn av oss, en fantastisk, morsom og snill mann som vi kommer til å savne dypt. 
  Livet er skjørt, det vil både gi og ta fra deg. Kanskje til og med røske vekk de som betyr mest, så det å være der og oppleve det der og da er gull. Slike bøker som fotoalbum er alt og mye mer. Det gjør vondt, men på en god måte. 

   

   

  #EnGave #Tanker #Minner #Bilder #Emosjonelt 

 • Publisert: 21.06.2015, 19:21
 • Kategori: Tanker
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Preb1

  24.06.2015 kl.11:30

  Fin tekst! :)

  isafur

  26.06.2015 kl.00:23

  Preb1: Tusen takk! (:

  Skriv en ny kommentar

  hits