isafur

Når ting tar for lang tid..

 • Publisert: 29.06.2015, 20:43
 • Kategori: Hverdag
 • Den siste tiden har gått veldig sakte, det er ikke lenge til ferie men allikevel så er den så langt unna? Dere forstår meg sikkert.. 
  Jeg elsker jobben min og kollegaene mine, men alle trenger fri i blant og nå kjenner jeg på hele kroppen at fri skal bli godt for å komme tilbake med en ny kickstart. Men i mellomtiden er det bare å pøse på med jobb og lister før jeg kan ta kofferten og dra til flyplassen. 
  Jeg tenkte kanskje jeg kunne vise dere hvor jeg skal i sommer, bare for morro skyld? Jeg personlig legger jo aldri ut slike ting her på bloggen, men hvorfor ikke. Alle andre gjør jo det, så hvorfor skal ikke det være like interessant? 

  Først skal jeg til London en uke, sammen med familien til samboeren min. Jeg gleder meg noe helt vanvittig, for ikke bare skal jeg tilbringe tiden min med den herlige familien til R. Men jeg skal også se min kjære kusine igjen og oppleve ting i London jeg enda ikke har sett! London er hittil min favoritt utav de storbyene jeg har vært i for det er så mye og forskjellig man kan finne. Nå skal jeg være ærlig, noe jeg elsker med London er tuben deres. Det er kanskje noe av det mest geniale jeg har opplevd. Det går fort, det er enkelt å finne frem og man kommer dit man vil. Jeg digger det! 
  Når vi kommer hjem er det bare å ompakke hele kofferten, for da skal meg og R til Samos! Jeg gleder meg noe helt vanvittig til denne turen her, selv om det med økonomikrisen herjer der nede, så stopper ikke gleden min der. Jeg bare håper ting er i litt bedre balanse når vi kommer ned dit. Hvem vet, kanskje eller kanskje ikke. Jeg elsker Hellas og har vært så heldig å dratt dit med flere anledninger som liten sammen med familien min. De hvite og blå husene ved det asurblå havet og steinstrendene.. Hvem liker ikke det? Jeg elsker bare tanken!   Sist men ikke minst blir det en tur oppover til min kjære familie i nord, noe som er en standar ting jeg gjør hvert eneste år. Jeg ser kanskje bare familien min der oppe en gang og når jeg skal opp dit vil jeg være der på sommeren. Der min mor kommer fra er naturen helt vanvittig. Brutal, skjør og nydelig på engang. Slik natur er ikke noe man ser nede i sør. Fjellene er vanvittig bratte og skyter rett opp mot himmelen, uansett hvor mange ganger jeg er der oppe blir jeg like målløs hver gang. Alle må engang i livet ta turen nordover mot Helgelansskysten og nordover, det er absolutt verdt det. 


  De tre siste bildene er tatt av meg, mens de andre er tatt fra selve hotellene sine sider! 

  #Ferie #Ventetid #Sommer2015 #Sommer #Smil #Varme 

 • Publisert: 29.06.2015, 20:43
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits