isafur

Oppdatering

 • Publisert: 08.06.2016, 22:58
 • Kategori: Hverdag
 • Etter mye frem og tilbake har jeg besluttet meg for å starte å blogge igjen etter lang tid. 
  Hvorfor jeg sluttet en stund trenger jeg ikke å gå inn på detaljer om, lysten er endelig tilbake og det er det som er viktig (for meg iallfall..) 

  Vi har flyttet til en nydelig og stor leilighet som vi er veldig fornøyd med, jeg kan endelig utfolde meg kreativt på ett helt annet plan enn det jeg kunne før i den gamle leiligheten. Selv om vi bare har bodd her i noen måneder føler vi for første gang på lenge at vi har funnet en plass vi kan kalle hjem. Det ble så mange problemer i det andre hjemmet at til slutt var det ikke noe som føltes som ett hjem lengre, så derfor fant vi ut at vi måtte flytte. 
  Jeg har allerede malt tre hele rom alene skaffet noen nye møbler og begynt å få ting på plass. Vi mangler fortsatt flere ting for å få alle eskene ut herfra men ting faller mer på plass for hver dag som går. 

  En annen ting er at jeg får mye mer ro på denne plassen, det er sentralt, stort og stillhet til en hver tid. Selv om det er sentralt som det er hører vi bilene svakt og blir nesten som en svak bakgrunnslyd. 

  Jeg har tatt opp er treningen igjen, når man har så bra fjellterreng rett i nærheten må man utnytte det og sats er ikke langt unna. Så man kan si man har begynt "Sommerkroppen 2016". 

  Siden det er en stund siden jeg har skrevet vil jeg veldig gjerne vite hva dere ønsker å se. Bilder, maleri, tegninger, DIY eller hva det måtte være. Innspill er viktig når man har vært borte en stund og jeg vil jo helst vite hva dere liker å se/lese om! 

      

   

   

   

  #Oppdatering #Sommer #Flytting #Forandring 

   

 • Publisert: 08.06.2016, 22:58
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Cathrine Wespestad

  14.06.2016 kl.11:06

  Jeg vil høre mer om ting som inspirer deg og driver deg. Hvilke prosjekt har du gående og hvilke prosjekt ønsker du å begynne på ? <3

  ISAFUR

  14.06.2016 kl.18:17

  Cathrine Wespestad: så deilig å få tilbakemeldinger! ??

  Skriv en ny kommentar

  hits