isafur

Øvelse gjør mester..

 • Publisert: 14.06.2016, 21:04
 • Kategori: Tanker
 • Det er noe med å begynne å male igjen etter lang tid. 
  Alle teknikkene er liksom borte og det ligger ikke i fingerspissene like godt som det gjorde når man malte eller tegnet hver dag. Jeg ser selv at jeg har mye å jobbe med fremover. Er det noe jeg savner er det å tegne med blyanter. Av en eller annen grunn har jeg alle tegnebøkene jeg trenger, men jeg har ingen blyanter igjen...? Det må forsvunnet igjennom to flyttinger og mest sannsynlig kastet.. Jeg vet, i en tegners verden er det som å banne i kirken.. Om ikke værre? 

  Jeg var og så noen av tegningene til en venninne av meg. Hun er enestående og ikke minst utrolig talentfull.. Man kan godt si at jeg er utrolig misunnelig for at hun har ett slikt talent innenfor tegning, men dette talentet kommer ikke uten masse øving og masse skisser senere. Når jeg fikk se igjennom tegneboken hennes og tenker på mine verk er det ikke noe å sammenligne engang. At hun syns at mine verk er bra er bare en dårlig spøk i seg selv. Hun fikk se ett glimt av noen av mine eldre maleriet fordi min samboer dro dem frem.. Jeg gjemte dem med engang, jeg syntes det var direkte pinlig.. 
  Men jeg håper at jeg nå fremover kan bli bedre og jobbe meg fremover slik at jeg selv kan iallfall føle at jeg har fått det tilbake. 
  Om dere er interessert i å se fremgangen er det bare å kommentere i kommentarfeltet! 

  I helgen malte jeg med min kjære lillesøster, jeg virkelig elsker å la mine søsken delta i min interesse og spesielt få noen maleriet av dem som er eget og unikt. De beste gavene jeg kan få av mine søsken er hjemmelaget, jeg blir rørt til tårer enkelte ganger. For dette har de laget til meg i deres tanker og ingenting er vakrere enn det syns jeg. Jeg har flere ting som de har laget til meg, til og med ett bilde som var meg som en prinsesse... Ja, en prinsesse.. 

      

  #ØvelseGjørMester #Tegning #Maling #Helg
   

 • Publisert: 14.06.2016, 21:04
 • Kategori: Tanker
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits