isafur

Borte bra, men hjemme er ikke best?

 • Publisert: 28.07.2016, 11:03
 • Kategori: Hverdag
 • I to uker nå har jeg hatt ferie, den ene uken hjemme og den andre oppe i nord med min kjære familie. 
  Jeg kom hjem i går og føler jeg svever i den lille boblen jeg har bodd i mens jeg var med familien min. Ikke har jeg lyst å gå tilbake til arbeid og ikke har jeg lyst til å sprekke den boblen. Det gjør meg trist og tenke på at jeg sitter hjemme nå i min egen leilighet og ikke hjemme hos mormor. Det gjør meg trist at det kan være jeg ikke ser noen av dem i nord før om ett år igjen, det tærer virkelig på en. 
  Jeg smurte på noen skiver til meg selv i dag tidlig og så meg rundt om, ja jeg var virkelig hjemme igjen. 
  Det har vært ett slit å åpne bagene og begynne å vaske klær etter reisen, for jeg vil virkelig ikke være ferdig med å reise.. Ikke nå! 

  Det regner, så typisk Bergen at det ikke er gøy engang. 
  Noen mener sitatet "Borte bra, men hjemme best" er ett ordtak som beskriver bra hvordan det er å reise. Men hva om den reisen tok deg med til det du føler er ditt hjem?... Da funker ikke det ordtaket så bra lengre.. Jeg hadde trodd at når jeg satt på flyet hjemover, så ville jeg starte å glede meg noe skikkelig til å komme hjem igjen til mine egne rom og ting, men nei. Jeg vil nordover igjen, til de høye fjellene og den nydelige naturen..

  Alt er ikke bare negativt med å komme hjem, selv om jeg virkelig skulle ønske at jeg kunne være lengre oppe i nord sammen med min kjære familie. Jeg har begynt å få så smått mer ting på plass i leiligheten, endelig har vinylene fått en verdig plass og ikke en kjip Dole kasse. Jeg har også fått en ny skjenk inne på kjøkkenet som er ett eneste stor smil, endelig litt mer plass. Endelig en egen benk for kaffe! En annen ting jeg har gjort er å lage hjemmelaget ripssaft! Vi har nemlig en stor busk med rips i vår egen hage og da tenkte jeg hvorfor ikke gjøre noe med de nydelige bærene i stede for å bare ha dem på pynt?  Jeg har nemlig ikke sett at naboene gjør noe med dem.. Synd når så fine bær skal bare være der og råtne..    

  #Sommer #Ferie #BorteBra #Hjemmelaget #HusogHjem

 • Publisert: 28.07.2016, 11:03
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits