isafur

Mitt navn er..

 • Publisert: 03.08.2014, 15:16
 • Kategori: Blogg
 • Siden dette er en helt ny blogg med nye lesere, tenkte jeg å fortelle litt om meg selv.. 
  Mitt navn er Iselin og jeg er 21 år gammel som brenner for musikk og kunst. Ellers er hobbyene mine enkle som trening, historie, venner, spill og mye mer.
  Det er ingen hemmlighet at jeg er helt besatt av Tolkiens verden. For dem som ikke vet hva eller hvem Tolkien er eller hva han har laget, så trenger jeg bare å si The Hobbit eller Lord of the Rings, så skjønner dere hva jeg snakker om. Og ja.. Jeg har lest alle bøkene før jeg så filmene, jeg er der.


  Ja, dette er da meg.. 

  Dette er en blogg som kommer til å handle mye om hva jeg lager/tegner/maler og hva ellers som foregår i mitt liv.  
  Jeg kommer til å flytte, som betyr en god del DIY innlegg om noen er interesserte i lure løsninger på rommet sitt eller i leiliheten sin.  
  Jeg har en dyp kjærlighet for gamle ting samtidig som jeg er ekstremt glad i nytt design. Noe jeg kommer til å snakke om en del her på bloggen.
  Ikke spørr om jeg er flink til å male/tegne... Dere kan heller få dømme selv!  


  Dette er ett portrett av Neil Fallon jeg malte når jeg gikk på KiB

  Jeg har blogget tidligere, men jeg slettet dem etterhvert ettersom det ikke var en slik sammenheng jeg ønsket, lite kommentarer og generellt lite lesere.
  Så jeg har funnet ut at jeg skal bli flinkere til dette (..og forhåpentligvis vil dere like det)  
  Fortell hva dere vil se/lese om og jeg skal gjøre mitt beste for at deres ønske blir oppfylt! Kom gjerne med konstruktiv kritikk ang portrettet, jeg vil gjerne høre deres mening!  

  #NyBlogg #Meg #Jente 

 • Publisert: 03.08.2014, 15:16
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • hits