isafur

Borte bra, men hjemme er ikke best?

 • Publisert: 28.07.2016, 11:03
 • Kategori: Hverdag
 • I to uker nå har jeg hatt ferie, den ene uken hjemme og den andre oppe i nord med min kjære familie. 
  Jeg kom hjem i går og føler jeg svever i den lille boblen jeg har bodd i mens jeg var med familien min. Ikke har jeg lyst å gå tilbake til arbeid og ikke har jeg lyst til å sprekke den boblen. Det gjør meg trist og tenke på at jeg sitter hjemme nå i min egen leilighet og ikke hjemme hos mormor. Det gjør meg trist at det kan være jeg ikke ser noen av dem i nord før om ett år igjen, det tærer virkelig på en. 
  Jeg smurte på noen skiver til meg selv i dag tidlig og så meg rundt om, ja jeg var virkelig hjemme igjen. 
  Det har vært ett slit å åpne bagene og begynne å vaske klær etter reisen, for jeg vil virkelig ikke være ferdig med å reise.. Ikke nå! 

  Det regner, så typisk Bergen at det ikke er gøy engang. 
  Noen mener sitatet "Borte bra, men hjemme best" er ett ordtak som beskriver bra hvordan det er å reise. Men hva om den reisen tok deg med til det du føler er ditt hjem?... Da funker ikke det ordtaket så bra lengre.. Jeg hadde trodd at når jeg satt på flyet hjemover, så ville jeg starte å glede meg noe skikkelig til å komme hjem igjen til mine egne rom og ting, men nei. Jeg vil nordover igjen, til de høye fjellene og den nydelige naturen..

  Alt er ikke bare negativt med å komme hjem, selv om jeg virkelig skulle ønske at jeg kunne være lengre oppe i nord sammen med min kjære familie. Jeg har begynt å få så smått mer ting på plass i leiligheten, endelig har vinylene fått en verdig plass og ikke en kjip Dole kasse. Jeg har også fått en ny skjenk inne på kjøkkenet som er ett eneste stor smil, endelig litt mer plass. Endelig en egen benk for kaffe! En annen ting jeg har gjort er å lage hjemmelaget ripssaft! Vi har nemlig en stor busk med rips i vår egen hage og da tenkte jeg hvorfor ikke gjøre noe med de nydelige bærene i stede for å bare ha dem på pynt?  Jeg har nemlig ikke sett at naboene gjør noe med dem.. Synd når så fine bær skal bare være der og råtne..    

  #Sommer #Ferie #BorteBra #Hjemmelaget #HusogHjem

 • Publisert: 28.07.2016, 11:03
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • God periode

 • Publisert: 17.06.2016, 17:39
 • Kategori: Hverdag
 • For noen deilige dager det har vært i det siste. Både på jobb, hjemme og blant venner har det vært veldig fint. Om det er sommeren som har begynt for fullt, om det er bare humøret som er bedre eller om det rett og slett bare er en god periode? Hvem vet.. Men de siste dagene har vært veldig kjekke! 
  Slike dager som har vært setter jeg utrolig pris på, for kommer det dager som ikke alltid er like kjekk så kan man mimre tilbake til disse! 

  Jeg dro opp til venninnen min S. tidligere i dag for å komme å stjele med meg noen par produkter av henne. Hun jobber for Life og får tydeligvis masse gratis prøve produkter eller produkter hun bare har fått..! Så hun inviterte meg og C. opp til henne for å ta de produktene vi ville ha. Jeg fikk med meg en hel del og kan nesten ikke vente med å prøve enkelte av kosttilskuddene for eks og alle de gode kremene! Ble nesten som en liten julaften.. Bare midt på sommeren! 

  I kveld blir det testing av produkter og tegnetid for min del.. Så intressant.. 
  Skal noen av dere gjøre noe kjekt i helgen? 

  Processed with VSCO with f2 preset

  #Helg #GodPeriode 

 • Publisert: 17.06.2016, 17:39
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Oppdatering

 • Publisert: 08.06.2016, 22:58
 • Kategori: Hverdag
 • Etter mye frem og tilbake har jeg besluttet meg for å starte å blogge igjen etter lang tid. 
  Hvorfor jeg sluttet en stund trenger jeg ikke å gå inn på detaljer om, lysten er endelig tilbake og det er det som er viktig (for meg iallfall..) 

  Vi har flyttet til en nydelig og stor leilighet som vi er veldig fornøyd med, jeg kan endelig utfolde meg kreativt på ett helt annet plan enn det jeg kunne før i den gamle leiligheten. Selv om vi bare har bodd her i noen måneder føler vi for første gang på lenge at vi har funnet en plass vi kan kalle hjem. Det ble så mange problemer i det andre hjemmet at til slutt var det ikke noe som føltes som ett hjem lengre, så derfor fant vi ut at vi måtte flytte. 
  Jeg har allerede malt tre hele rom alene skaffet noen nye møbler og begynt å få ting på plass. Vi mangler fortsatt flere ting for å få alle eskene ut herfra men ting faller mer på plass for hver dag som går. 

  En annen ting er at jeg får mye mer ro på denne plassen, det er sentralt, stort og stillhet til en hver tid. Selv om det er sentralt som det er hører vi bilene svakt og blir nesten som en svak bakgrunnslyd. 

  Jeg har tatt opp er treningen igjen, når man har så bra fjellterreng rett i nærheten må man utnytte det og sats er ikke langt unna. Så man kan si man har begynt "Sommerkroppen 2016". 

  Siden det er en stund siden jeg har skrevet vil jeg veldig gjerne vite hva dere ønsker å se. Bilder, maleri, tegninger, DIY eller hva det måtte være. Innspill er viktig når man har vært borte en stund og jeg vil jo helst vite hva dere liker å se/lese om! 

      

   

   

   

  #Oppdatering #Sommer #Flytting #Forandring 

   

 • Publisert: 08.06.2016, 22:58
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • Leiligheter

 • Publisert: 19.01.2016, 22:15
 • Kategori: Hverdag
 • Dagene går og jobben er blitt som mitt andre hjem, pengene er får og både meg og min samboer er desperat for å komme oss vekk fra denne leiligheten vi er i allerede. Etter 10 visninger og det det føles ut som 800 mailer begynner jeg å miste litt motet til å leite noe mer. Leiligheter som egentlig aldri skulle blitt leid ut, leiligheter vi vil ha men får avslag og sist men ikke minst leiligheter og eiere som prøver å lure dem som kommer for å se. Det er helt vanvittig når man kommer noen plasser..
  "Det er hull i gulvet under sofaen, men om sofaen står over så ser du ikke det!" 

  Skriveboken min blir fylt opp av adresser, nummere og navn jeg har både krysset over og sirklet rundt. Kveldene går til å sitte på finn eller hybel.no for å søke og lete konstant. Selv når jeg er på jobb søker jeg rundt, sender mailer og ser på mobilen konstant. Det er ikke at denne leiligheten vi bor i er noe ille å være i, men det er alle feilene som ikke blir rettet opp i selv etter mange telefoner og tekstmeldinger. Og etter at min kjære Sol ble borte, ble ting annerledes enn det jeg hadde trodd.. Leiligheten ble tom og det å "liksom høre henne" mase av og til gjør meg tom og trist. Jeg skulle så virkelig hatt henne tilbake, men det går ikke.. 

  Jeg gjør alt for å prøve å se lyst på ting for tiden, men dessverre er det ikke alltid like lett.. 

      

  #Hverdag #Leiligheter #Tomhet

 • Publisert: 19.01.2016, 22:15
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Syk

 • Publisert: 20.10.2015, 16:18
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg blir aldri syk, men for første gang på noen år nå ble jeg også dratt med ned i feber dansen. Jeg hater det og trolig er det ingen andre som synes det er kjekt å bli syk. Mitt problem er at jeg aldri har tid til å bli syk, så jeg prøver å finne på unnskyldninger til meg selv og samboeren min om hvorfor jeg ikke er syk lengre. Selv om jeg ser død ut og vrir meg i smerter. 
  Men til slutt tar jeg alltid meg selv sammen og innser det at kroppen vil gi beskjed om at "Nå må du slappe av og roe deg ned" 
  For ja, kroppen blir syk når den trenger en pause og for å få ut all dritten i kroppen. 

  For noe drit. 

  ...

  Jeg må bli frisk, jeg har ikke tid til dette.

   

  #Syk #HarIkkeTid #Feber 

 • Publisert: 20.10.2015, 16:18
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Når ting tar for lang tid..

 • Publisert: 29.06.2015, 20:43
 • Kategori: Hverdag
 • Den siste tiden har gått veldig sakte, det er ikke lenge til ferie men allikevel så er den så langt unna? Dere forstår meg sikkert.. 
  Jeg elsker jobben min og kollegaene mine, men alle trenger fri i blant og nå kjenner jeg på hele kroppen at fri skal bli godt for å komme tilbake med en ny kickstart. Men i mellomtiden er det bare å pøse på med jobb og lister før jeg kan ta kofferten og dra til flyplassen. 
  Jeg tenkte kanskje jeg kunne vise dere hvor jeg skal i sommer, bare for morro skyld? Jeg personlig legger jo aldri ut slike ting her på bloggen, men hvorfor ikke. Alle andre gjør jo det, så hvorfor skal ikke det være like interessant? 

  Først skal jeg til London en uke, sammen med familien til samboeren min. Jeg gleder meg noe helt vanvittig, for ikke bare skal jeg tilbringe tiden min med den herlige familien til R. Men jeg skal også se min kjære kusine igjen og oppleve ting i London jeg enda ikke har sett! London er hittil min favoritt utav de storbyene jeg har vært i for det er så mye og forskjellig man kan finne. Nå skal jeg være ærlig, noe jeg elsker med London er tuben deres. Det er kanskje noe av det mest geniale jeg har opplevd. Det går fort, det er enkelt å finne frem og man kommer dit man vil. Jeg digger det! 
  Når vi kommer hjem er det bare å ompakke hele kofferten, for da skal meg og R til Samos! Jeg gleder meg noe helt vanvittig til denne turen her, selv om det med økonomikrisen herjer der nede, så stopper ikke gleden min der. Jeg bare håper ting er i litt bedre balanse når vi kommer ned dit. Hvem vet, kanskje eller kanskje ikke. Jeg elsker Hellas og har vært så heldig å dratt dit med flere anledninger som liten sammen med familien min. De hvite og blå husene ved det asurblå havet og steinstrendene.. Hvem liker ikke det? Jeg elsker bare tanken!   Sist men ikke minst blir det en tur oppover til min kjære familie i nord, noe som er en standar ting jeg gjør hvert eneste år. Jeg ser kanskje bare familien min der oppe en gang og når jeg skal opp dit vil jeg være der på sommeren. Der min mor kommer fra er naturen helt vanvittig. Brutal, skjør og nydelig på engang. Slik natur er ikke noe man ser nede i sør. Fjellene er vanvittig bratte og skyter rett opp mot himmelen, uansett hvor mange ganger jeg er der oppe blir jeg like målløs hver gang. Alle må engang i livet ta turen nordover mot Helgelansskysten og nordover, det er absolutt verdt det. 


  De tre siste bildene er tatt av meg, mens de andre er tatt fra selve hotellene sine sider! 

  #Ferie #Ventetid #Sommer2015 #Sommer #Smil #Varme 

 • Publisert: 29.06.2015, 20:43
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Lang, men bra dag

 • Publisert: 06.06.2015, 00:39
 • Kategori: Hverdag
 • Dagen i dag startet kl 05:30, tiden jeg må stå opp for å rekke jobben. Det var lyst, himmelen var blå og solen skinte faktisk.. Så det å gå til jobb var en fryd, så fint vær har vi ikke hatt på lenge her i Bergen. Noe som er veldig typisk.. Å gå inn døren på bussen, sette seg ned og bare lytte til stillheten om morgnen er ren terapi for meg. Dørene går opp og igjen og det eneste jeg hører er bussen som kjører, teksting fra noen som sitter på bussen og det er det. 
  Dagen i dag på jobb har vært travel, men samtidig veldig kjekk når ting går så glatt som det gjorde i dag. Varelevering, kaffelevering og melkelevering kom på rad og rekke for å fylle opp disken med ting før helgen og neste uke der igjen kommer. Koselige kunder som kjøper kaffe for å ta med seg ut i solen og slår kanskje av en prat om de har tid. Det er slike dager jeg liker på jobben.

  Vakten min sluttet 13:00, jeg gikk ned med boss, hentet tingene mine og tok med iskaffe til min mor som jobber på koengen for tiden med Bergenfest. Vi slo av en prat før hun skulle gå til lunsj å spise. Jeg tok bussen videre ut mot Sandviken der jeg har begynt å trene, for første gang skulle jeg trene alene uten venninne. Det gikk faktisk fint, jeg trente tritt i en time før jeg ga meg og gikk mot garderoben. Sliten, men på en god måte slik jeg vil ha det. Bussen på vei hjem var det bare død stirring ut vinduet, sliten, sulten og rett og slett bare trøtt.. Jeg kom hjem, spiste og la meg ned på sofaen og sluknet.. Senere kom kjæresten hjem, vekket meg og laget middag mens jeg var i dusjen. Slike dager er herlige. Alt gikk liksom så glatt i dag og det liker jeg!

  I morgen kommer det en ny dag med nye utfordringer, jeg håper bare det blir en like kjekk dag som i dag.
  Snart blir det å hoppe i sengen og sove ut.. Selv om jeg tok en lur på dagen er jeg enda veldig trøtt.. Gleder meg allerede til å treffe hodeputen, lukke øynene og sveve inn i drømmeland..

  #StayPositive #GodeDager #Smil #Glad #Lykkelig #Trening #Fornøyd #Jobb #Arbeid 

   

 • Publisert: 06.06.2015, 00:39
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • "Dette er noe jeg faktisk vil gjøre!"

 • Publisert: 04.06.2015, 23:26
 • Kategori: Hverdag
 • Akkurat nå sitter jeg og søker opp forskjellige øvelser man kan gjøre for både mage, rygg, lår, legger og armer. Jo mer jeg søker, jo mer forstår jeg at dette valget jeg har tatt er ett riktig valg. I ett år nå har jeg tenkt på å melde meg inn i ett treningssenter og få i gang ting når det gjelder kroppen min. 
  For noen uker siden var jeg med Sigrid for første gang med på prøvetime og jeg elsket det! Den følelsen jeg hadde når jeg gikk ut derfra ville jeg ha igjen og dermed ble det til at jeg meldte meg inn i Sats! Jeg trente i dag og jeg skal trene i morgen, planen min er å trene iallefall 3 ganger i uken og noen dager hjemme slik at jeg har noe å gå på. Det kommer til å bli tøft noen ganger, men jeg gir ikke opp.. Dette er min mulighet til å få kroppen min tilbake til der jeg er komfertabel og ikke minst få en bedre holdning i kroppen generelt..

  Hvis det er dette som skal til for at jeg skal ha det bedre med meg selv, så er det bare bra at jeg meldte meg inn og fikk igang jernet!
  Jeg har personlig aldri vært noe særlig fan av treningssentre både fordi det er andre mennesker der men også fordi jeg føler folk ser eller glor etter en.. Så første gangen jeg gikk med Sigrid etter mange år siden jeg hadde prøvd siden sist, følte jeg ikke det var slik i det hele tatt.. Alle hadde på en måte "sitt" å gå til og gjorde sin greie. Ble det kontakt mellom meg og en var det bare for latterens skyld.. Så etter økten følte jeg at "Dette er noe jeg faktisk vil gjøre!"  

     #Trening #Sats #NyUtfordring #Hverdag #LittStolt


   

 • Publisert: 04.06.2015, 23:26
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Påsketur

 • Publisert: 03.04.2015, 19:24
 • Kategori: Hverdag
 • I dag morges fant meg og Richard ut at, påske er ikke det samme uten fjelltur.. Og siden vi ikke fikk tid til å dra på fjellet i år, tok vi på oss ryggsekken, kokte kaffe og pakket ned niste for å gå på tur. Turen skulle egentlig bære til Fløien, men siden vi var så lur så gikk vi feil og kom på Blåmannen istede. Selv om vi gikk feil var det en utrolig koselig tur for oss begge og bilder ble det også tatt. Tror dette kommer til å bli en tradisjon og noe vi kommer til å gjøre oftere..    

  #Tur #Påsketur #Bergen #Fjelltur #Lykke #Ryggsekk #Smil #Hverdag

 • Publisert: 03.04.2015, 19:24
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Sol (Katten min)

 • Publisert: 03.04.2015, 02:52
 • Kategori: Hverdag
 • Er det noen jeg vet om som kan kose seg, så er det min lille Sol. 
  Hun er alltid ute å passer på at hun eier gaten som vanlig, men når min lille kommer inn vet hun hvordan hun skal ta seg til rette.
  Det morsomme med Sol er at hun ikke er direkte stor av seg, hun er faktisk ganske liten i størrelsen. Men ikke la deg lure, hun vet hva hun vil og hvor hun vil. Så er det noen som står i veien så gjør hun noe med det. Hun er rett og slett en gangster som passer på hooden sin.. Hun er vant til å være med hunder, er ikke en bite eller klorekatt og er en liten kosepute med alle hun møter, med mindre matmor blir sint.. (Det vil si meg) Da legger hun seg helt flat til jeg har roet meg ned og rører seg ikke av flekken.. Jeg får alltid dårlig samvittighet når det oppstår slikt. Hun er tross alt babyen min! 

  En annen ting Sol føler at hun kan gjøre, er å forstyrre meg når jeg skal skrive på bloggen. Dvs å finne plass oppå dataen, oppå meg eller bare lage seg plass mellom daten og meg slik at det blir veldig vanskelig å skrive. Så alt i alt hadde jeg noe interessant å skrive om, men en viss liten faen kommer å ødelegger alt med å sjarmere meg i senk med dådyrblikk og maling på fullt. 

   

  #Katt #Kattenmin #Catlady #Sol

   

 • Publisert: 03.04.2015, 02:52
 • Kategori: Hverdag
 • 3 kommentarer
 • En torsdag

 • Publisert: 26.03.2015, 22:42
 • Kategori: Hverdag
 • Dagen i dag startet ved å stå på 05:30 for å gjøre seg klar for jobb. 
  Det er deilig at det er opphold og når man går til jobb er det lyst, selv om det er kaldt er det en fantastisk følelse å kunne gå til jobb uten å kle på seg tusen plagg.
  Jeg elsker alle årstidene vi har, men det beste med dem er når de endres til en ny årstid!
  For å være en torsdag har det vært ganske stille på jobben i dag, men når man har så skjønne kollegaer som jeg har blir tiden på jobb aldri kjedelig. Camilla og meg fant ut at vi skulle spille litt yatzy, noe jeg ikke har gjort på mange år! Og for dem som kjenner meg, jeg hater slike spill.. 

  Dagen fortsatte med å prøve meg å levere bunaden min til å bli sydd ut, uten hell.
  De prøvde å hjelpe meg så mye som mulig, men vi alle vet at så nærmt til 17.mai som det er, er det helt klart umulig å få sydd den riktig i tide.
  Hjemover bar det seg og jeg kom hjem til en helt ryddet leilighet, Richard kan virkelig når han vil og det gjør meg så glad! Han slutter aldri å overraske den gutten..
  Verdens beste følelse er ett ryddig og rent hjem!

  En time senere banket det på døren, det var foreldrene til Richard som kom. Med en hel kasse med all slags god mat og kos man kunne tenke seg.. 
  Jeg har helt ærlig ikke ord enda, alt det de kjøpte bare fordi vi ikke kunne være med på fjellet..
  Jeg selv føler at jeg ikke fortjener slik generøsitet eller gavmildhet, men hvordan kan man ikke ta i mot noe slikt? For meg er dette verdens beste påskeegg en kunne tenke seg. De er virkelig noen fantastiske mennesker, uten tvil!

  Tilbake til bunaden..
  Jeg har i en lengre periode vært veldig fokusert på kropp og trening for meg selv. Både det å komme meg i form men også gå ned i vekt til jeg er fornøyd.
  Jeg måtte sjekke hvor bunaden satt dårlig, så jeg tok den på meg.. Og vet dere hva, jeg fikk igjen alle knappene! Jeg kunne ikke blitt en mer lykkeligere jente enn det jeg er nå! For endelig har jeg fått vite at det jeg gjør faktisk virker, så jeg kommer til å fortsette med det..  

  #Kropp #Bunad #Torsdag #Smil #Overraskelser #Trening 

 • Publisert: 26.03.2015, 22:42
 • Kategori: Hverdag
 • 4 kommentarer
 • Glitter og faenskap

 • Publisert: 30.12.2014, 01:05
 • Kategori: Hverdag
 • Folk som kjenner meg vet at jeg ikke er i nærheten av å være en jente som kan kle seg i pastellfarger, glitter og i den duren generelt. 
  Dere kommer aldri til å gjette hva jeg har kjøpt..

  Min egen mor kunne ikke tro sine egne ører når jeg sa jeg skulle gå med GLITTERKJOLE på nyttårsaften, bare for faenskapens skyld. 
  Jeg føler meg faktisk som en kråke, jeg elsker alt som glitrer og hiver meg over det når jeg først ser det. 
  Det samme gjelder sølvsmykker og glass.. Det er liksom så fint å se på.. 

  Snart er 2014 over. 
  Ett år fylt med nye utfordringer, påminnelser, styrke, kjærlighet, vennskap, familiebånd og så utrolig mye mer. 
  Dette året har ikke bare gått fort, men det har skjedd mye også. Jeg bare håper at 2015 er snill mot meg og vil meg bare godt. 
  For jeg har nemlig mangle planer for dette året som kommer! 

  Jeg gikk med den svarte på julaften og den som er sølv skal jeg gå med på nyttårsaften! 

  Q: Hvilken av disse to likte du best? 

  #Nyttårsaften #Fashion #Kjole #Glitterkjole #Kråke #Faenskap #2015 
   

 • Publisert: 30.12.2014, 01:05
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Julestress

 • Publisert: 12.12.2014, 01:10
 • Kategori: Hverdag
 • Etter lang tid er jeg endelig tilbake med blogging igjen, nei dette var virkelig ikke meningen men heller ett uhell.. 
  Pcen min hadde nemlig som plan å ta seg en pause og slo seg helt av uten å vire hvordan eller hvorfor den slo seg av, så den måtte på reperasjon! Heldigvis er den hjemme i godt behold og jeg er fornøyd.. Men ikke med tanke på at mange av de dyrebare bildene jeg har tatt opp igjennom disse årene er vekke. Så det blir en hissig mail til dem i morgen.. Jeg akter ikke å betale mange tusen når alle de viktigste bildene mine er vekke.. Ok, det blir ikke slik hissig men jeg skal iallefall høre med dem om hva dem kan gjøre med saken.

  Det har skjedd mye den siste tiden og det har vært skikkelig pain å ikke kunne blogge når man som sårt har lyst til.
  Min kjære elskede katt har vært inn og ut av veterinæren. Først skulle hun bare bli kastrert, men uheldigvis fikk hun brokk to ganger og ha ligget på observasjon hos dem i en uke. Det er enda godt å vite at min lille Sol har det bra og jeg blir daglig oppdatert fra dem som jobber der og passer på henne med bilder og meldinger. Jeg gleder meg veldig til å få henne hjem igjen, det er stille her uten henne.


   

  Julen er også i full gang og som alle vet er det ett stressmoment for mange som er ute å handler. For oss baristaer blir vi en slags bensinstasjon for dem som handler, de trenger påfyll av koffein eller mat for å fungere. Jeg vet ikke med dere men det er mange som er så utrollig sure rundt juletider og stresser mer enn de egentlig trenger å gjøre. For å virkelig vise dette går det utover uskyldige folk som oss som står bak kassen eller de som står med denne stressede personen i kø. Man blir nesten litt fasinert over hvordan de klarer å gjøre en fin dag til en helvetesdag for mange og seg selv ikke minst..
  Jeg hadde en kunde som dette nå for litt siden. Med fire store poser i hendene brøyter hun seg fram i køen fordi hun mente hun hadde mer behov å gå først enn alle som hadde like mange poser som henne og stått i kø en stund før henne.. Jeg er ikke den personen som bare aksepterer, men heller gir greit beskjed at det finnes en kø for en grunn og at jeg serverer henne ikke om hun ikke følger reglen som alle andre. Det ender med at hun stiller seg bakerst og er helt stille til det er hennes tur, betaler for kaffen og går videre.. Forhåpentligvis jekket hun litt ned og gikk hjem for å slappe av, det tror jeg hun trengte virkelig.. Julestress er en slags sykdom som rammes av alle... 

  All julehandel hos meg er ferdig omtrent og i år har jeg bestemt meg for å lage julegavene til mine kjære venner i år, så forhåpentligvis liker de den!

  Q: Har julestresset omringet deg eller nyter du tiden til det fulle?  

  #Julestress #Desember #Julegaver #Veterinær #Katt #Kattedame #Reperasjon #Meldinger #Bilder 

 • Publisert: 12.12.2014, 01:10
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Monday

 • Publisert: 14.10.2014, 00:30
 • Kategori: Hverdag
 • Av alle ting, har mennesker over hele verden ett slags hat for dagen mandag. Det er da du må tilbake på skolen, jobb eller at du har noe viktig du må gjøre.
  Før hatet jeg mandager, det å traske til skolen med sekken full av bøker var noe av det værste jeg visste om. Bare tanken på skolen var ekkel, helt til jeg begynte på videregående, kom i fantastiske klasser og hadde lærere jeg virkelig så opp til. Jeg fikk endelig mennesker rundt meg som forsto meg og mine interesser. Man ble liksom ikke dømt for hvordan person man var, klesstil eller bakgrunn. Så etter tre år på vidregående, har jeg fått en slags elsk for mandag.
  En ny uke og nye muligheter ligger i vente!  Dagen min startet på jobb og den ender hjemme med hjemmelaget tomatsuppe og hjemmelaget focaccia.
  Av og til må man gi seg selv en liten oppmerksomhet blant alt annet som skjer i hverdagen. Det er hjemme man pleier og gir seg selv litt rom til å tenke å få en koselig kveld. Spesielt nå når bladene faller, mørket trenger seg innpå og kulden puster på deg. Da er det deilig å komme hjem til god hjemmelaget mat, stearinlys og varme.  

  #Mat #Suppe #Focaccia #Hverdag #Stress #Mandag #Tid #Alenetid 

 • Publisert: 14.10.2014, 00:30
 • Kategori: Hverdag
 • 1 kommentarer
 • Kaos som ender i fest

 • Publisert: 03.10.2014, 23:39
 • Kategori: Hverdag
 • Endelig er det sofatid etter en veldig lang dag både frem og tilbake bare for å fikse til innflytningsfesten! 
  Jeg gleder meg noe helt vannvittig til alt dette er ferdig og at alle de fine menneskene skal komme og se leiligheten, men samtidig gruer jeg meg litt.. Er så redd for at noe skal gå galt! Men det er vel alltid sånn når man skal arrangere ett event..

  I morgen blir det bare finpuss og handling av de gøyeste tingene før folkene kommer!
  Det er en stund siden jeg har hatt tid til å arrangere eller være med på slike ting.. Så nå gleder meg virkelig til i morgen kveld!
  Har følt meg som en kjedelig jente som ikke har venner for tiden, men endelig skal jeg slå meg løs og ha det gøy!   Q: Hva er det gøyeste du vet om? Å lage fest eller bli invitert på fest?  

  #Party #Innflytningsfest #Glede #Happy #Smile #Awesome #Stress 

 • Publisert: 03.10.2014, 23:39
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Hestekastanjer

 • Publisert: 27.09.2014, 01:54
 • Kategori: Hverdag
 • Når jeg var liten, var det å plukke kastanjer etter skolen på en høstdag kanskje en av høydepunktene den dagen. 
  Om å gjøre å plukke flest, finne de største og finne de fineste var liksom ikke bare gøy men en stor konkurranse blant alle barna.
  Er det ett minne jeg har, er at min mor og meg fant noen kastanjer og sendte dem opp til min kjære morfar.
  For var det noe han likte, var det det å jobbe i hagen og få ting til å vokse å gro! Nå vet jeg ikke om han noen gang fikk det til å gro eller prøvde, men bare det å sende noen kastanjer opp nordover til han er ett minne jeg aldri kommer til å glemme!

  Naturen i seg selv er som en stor lekeplass for ett barn, uansett vær.

  Det er noe man glemmer jo eldre man blir, noe som er trist..
  Jeg gikk hjelp fra jobb for noen dager siden, det regnet sidelengs og jeg var sur fordi det var mørkt og jeg var søkk gjennomvåt. 

  Så plutselig, ser jeg en stor kastanje på veien.. Jeg kunne bare ikke dy meg, jeg begynte å plukke noen.. Så ble det plutselig mangen!
  Av en eller annen grunn forsvant den sure minen og det å gidde å bry seg om at jeg var søkk gjennomvåt! Gleden tok helt overhånd.
  Plutselig hadde det gått 10 minutter uten at jeg var klar over det!

  Jeg tror, at ingen blir skikkelig voksen helt innerst inne.. For hvem vil vel egentlig det?


  #Natur #Minner #Kastanjer #Barndomsminner #Regn #Glad #Instagram #Tid #Bilder 

   

 • Publisert: 27.09.2014, 01:54
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Søndag

 • Publisert: 22.09.2014, 01:17
 • Kategori: Hverdag
 • Søndag er den dagen der alle enten er på tur på fjellet med familie eller venner, vasker leiligheten, søndags middag til besteforeldre eller har bare en solid hangover.. 
  Alle butikkene er stengt utenom noen få cafeer i byen eller andre eventer som skjer den dagen.
  Bergen i dag var en solfyllt søndag der det var plass til både vasking og være med venner i byen. Jeg personlig er virkelig glad i søndag, det er en fin avslappningsdag du har i uken der du kan gjøre tingene du ellers ikke har tid til, som akkurat det å vaske leiligheten.

  Noen ganger kan vasking være utrolig kjedelig og det kan føles utrolig unødvendig. Men du kan ikke si i mot at du føler ting er hundre ganger lettere når du ser leiligheten vasket og ryddig? Jeg elsker lukten av ren leilighet, følelsen av å ikke kunne se oppvask og ikke minst når du kan legge deg ned på sofaen og slappe av.

  I morgen er det mandag. Eller egentlig så er det mandag nå.. 
  Dette ble ett usaklig innlegg.. 

  #Søndag #Sol #Bergen #Norge #Usaklig #Vasking

   

 • Publisert: 22.09.2014, 01:17
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • En ny dag..

 • Publisert: 19.09.2014, 09:55
 • Kategori: Hverdag
 • God morgen!
  Det ble en veldig tidlig start på dagen i dag blant annet fordi jeg klarte bare ikke å få sove. Det er helt utrolig at det er mulig når man sovnet så sent som jeg gjorde.
  Så nå ligger jeg på sofaen, sammen med katten med dynen godt surret rundt meg og planlegger dagen! Jeg har vært en utrolig flink jente i det siste med å trene og spise sunt og godt og det merkes allerede! Det er helt utrolig hvordan kroppen responderer med å spise godt og sunt i stede for å lage retter som kroppen helt ikke skal ha så ofte.

  Dagen i dag skal starte med at jeg går ned på butikken for å kjøpe noe frukt og bær. Jeg har virkelig lyst å lage en god frokost og i dag skal jeg prøve å lage havrepannekaker med bringebær og andre godsaker. Resultater gir som oftest den motiavasjonen du trenger til å ta neste steg. Noe som også er kjekt er å lage mat til sin kjære. 

  En annen ting dere må ta å sjekke ut, mitt nye prosjekt: 


  #Motivasjon #Morgen #Kosthold #Trening #Art #Kunst #Video #Smakebit #Prosjekt #Instagram 

 • Publisert: 19.09.2014, 09:55
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ny leilighet

 • Publisert: 14.09.2014, 22:45
 • Kategori: Hverdag
 • Det har vært en stund siden jeg har i det hele tatt skrevet på bloggen, noe som er veldig kjipt. 
  Men endelig har jeg kommet meg skikkelig inn i mitt nye hjem sammen med en ekstra. Og den som er den lille ekstra beboeren er Sokrates. En nydelig liten katt som har kommet inn i vårt liv. Vi hadde plutselig plass både ute og inne, så hvorfor ikke få en liten pus i vårt liv?
  Han er rett og slett bare herlig og har tatt hjertene våres med storm!  Annet som har skjedd i det siste har vært at min mor fylte hele 50 år og hele min nordlanske familie kom ned for å feire nå i helgen. Det ble en fantastisk fest med fantastiske mennesker som jeg har lengtet etter lenge! Den siden av familien min er ikke bare en familie, men så utrolig mye mer. At de tok seg fri, penger og tid til å komme ned til min mor og feire er helt fantastisk gjort av dem alle sammen, jeg har bare ikke ord! Vi festet med god mat, vin og latter og den kvelden i går skal mye til for å slå!
  Jeg kan nesten ikke vente til jeg ser dem alle sammen igjen, jeg savner dem allerede...

  Jeg har tenkt å ha noen DIY's fremover, men hva blir spennende å se. Om det er noe spesifikke ting dere vil se som sorterings muligheter, møbler eller hva det enn måtte være så vil jeg mer enn gjerne høre hva dere vil se av meg! Jeg er åpen for det meste og tar gjerne i mot utfordring med strak arm!
  Skal også på IKEA i morgen, så om dere vil se innkjøp så skrik ut!

  Q: Hva vil dere se? Vil dere se leiligheten?  

  #Leilighet #Katt #DIY #Spørsmål #Hverdag #Happy #Smile  

 • Publisert: 14.09.2014, 22:45
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Syk.

 • Publisert: 26.08.2014, 12:34
 • Kategori: Hverdag
 • Når du minst forventer det og ikke har tid til det, blir du syk. 
  Jeg er en person son nesten aldri blir syk, men når jeg først blir det er jeg skikkelig syk og dårlig. Det er akkurat som om kroppen bare gir opp og lar alle sykdommer bare få lov til å bli satt fri. Heldigvis har jeg noen gode knep som skal få vekk denne gørren på..
  Denne uken skal jeg faktisk flytte og har en haug med vakter på jobb. Desverre, må jeg bare kroppen få lov til å være syk. Det er dens måte å si:
  "Nå har du stresset, jobbet og løpt rundt for lenge. Du trenger hvile!" 

  Dette er så typisk, eller hva sier dere? 


  For å gjøre dagen litt bedre, går jeg i Star Wars t-shorten jeg fikk av min far.. 

  #Syk #Flytting #BadTiming #StarWars #Jobb #Stress 

 • Publisert: 26.08.2014, 12:34
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • hits