isafur

Når ting tar for lang tid..

 • Publisert: 29.06.2015, 20:43
 • Kategori: Hverdag
 • Den siste tiden har gått veldig sakte, det er ikke lenge til ferie men allikevel så er den så langt unna? Dere forstår meg sikkert.. 
  Jeg elsker jobben min og kollegaene mine, men alle trenger fri i blant og nå kjenner jeg på hele kroppen at fri skal bli godt for å komme tilbake med en ny kickstart. Men i mellomtiden er det bare å pøse på med jobb og lister før jeg kan ta kofferten og dra til flyplassen. 
  Jeg tenkte kanskje jeg kunne vise dere hvor jeg skal i sommer, bare for morro skyld? Jeg personlig legger jo aldri ut slike ting her på bloggen, men hvorfor ikke. Alle andre gjør jo det, så hvorfor skal ikke det være like interessant? 

  Først skal jeg til London en uke, sammen med familien til samboeren min. Jeg gleder meg noe helt vanvittig, for ikke bare skal jeg tilbringe tiden min med den herlige familien til R. Men jeg skal også se min kjære kusine igjen og oppleve ting i London jeg enda ikke har sett! London er hittil min favoritt utav de storbyene jeg har vært i for det er så mye og forskjellig man kan finne. Nå skal jeg være ærlig, noe jeg elsker med London er tuben deres. Det er kanskje noe av det mest geniale jeg har opplevd. Det går fort, det er enkelt å finne frem og man kommer dit man vil. Jeg digger det! 
  Når vi kommer hjem er det bare å ompakke hele kofferten, for da skal meg og R til Samos! Jeg gleder meg noe helt vanvittig til denne turen her, selv om det med økonomikrisen herjer der nede, så stopper ikke gleden min der. Jeg bare håper ting er i litt bedre balanse når vi kommer ned dit. Hvem vet, kanskje eller kanskje ikke. Jeg elsker Hellas og har vært så heldig å dratt dit med flere anledninger som liten sammen med familien min. De hvite og blå husene ved det asurblå havet og steinstrendene.. Hvem liker ikke det? Jeg elsker bare tanken!   Sist men ikke minst blir det en tur oppover til min kjære familie i nord, noe som er en standar ting jeg gjør hvert eneste år. Jeg ser kanskje bare familien min der oppe en gang og når jeg skal opp dit vil jeg være der på sommeren. Der min mor kommer fra er naturen helt vanvittig. Brutal, skjør og nydelig på engang. Slik natur er ikke noe man ser nede i sør. Fjellene er vanvittig bratte og skyter rett opp mot himmelen, uansett hvor mange ganger jeg er der oppe blir jeg like målløs hver gang. Alle må engang i livet ta turen nordover mot Helgelansskysten og nordover, det er absolutt verdt det. 


  De tre siste bildene er tatt av meg, mens de andre er tatt fra selve hotellene sine sider! 

  #Ferie #Ventetid #Sommer2015 #Sommer #Smil #Varme 

 • Publisert: 29.06.2015, 20:43
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Bildedryss

 • Publisert: 29.06.2015, 20:00
 • Kategori: Bildedryss

 • Ja, det er meg på slutten.. 

  #Bildedryss #Bilder #Instagram #Pictures #Smil #Summer 

 • Publisert: 29.06.2015, 20:00
 • Kategori: Bildedryss
 • 0 kommentarer
 • En gave

 • Publisert: 21.06.2015, 19:21
 • Kategori: Tanker
 • Det er søndag, det er sol og det er varmer endelig i denne byen etter lange dager med regn og ett snev av 'høst vær' 
  Besteforeldrene mine feiret deres gullbryllup i dag, med masse mat, god drikke og så mye mer. Familien min var nok en gang samlet, noe vi gjør i ny og ne og kanskje oftere om alle får tid. Men denne dagen var spesiell, 50 år med ekteskap mellom to personen jeg setter høyere enn de fleste. 
  Nok engang er jeg hjemme igjen, i leiligheten.. Hører Brann stadion er i fyr og flamme nok engang, kanskje vi vinner eller kanskje ikke.. Hvem vet. 

  Før jeg skulle dra fra selskapet, fikk jeg en bok i hånden av min farmor.. Ikke hvilken som helst bok, men ett fotoalbum! 
  Fotoalbumet var fylt med bilder av meg som liten, sammen med mine kjære besteforeldre.. En finere og dypere gave skal man leite lenge etter, jeg har ikke blitt så glad på lenge. Bildene er minner man ikke kan få på nytt og de er mer enn bare bilder for meg. Mange av bildene viser en tid der morfar enda var her, bilder som viser meg og farmor bade i havet, lekte i hagen og en tid som jeg knapt kan huske. Slike minner får man ikke tilbake. 

  Hjem dro vi, med tankene kun på fotoalbumet. Det blir nesten emosjonelt for min del, for jeg har spurt mange i familien min om bilder av både meg, søstrene, pappa, stemor, mor, besteforeldre, tanter og onkler. Men ingen svar å få, kanskje de sier at de fant noe, men jeg fikk ikke se dem eller få dem med meg. Så det at min farmor kom på dette, ga meg fotoalbumet og visste det ville være mer enn bare en gave, gjør meg rørt.. 
  For noen dager siden døde en nær familievenn av oss, en fantastisk, morsom og snill mann som vi kommer til å savne dypt. 
  Livet er skjørt, det vil både gi og ta fra deg. Kanskje til og med røske vekk de som betyr mest, så det å være der og oppleve det der og da er gull. Slike bøker som fotoalbum er alt og mye mer. Det gjør vondt, men på en god måte. 

   

   

  #EnGave #Tanker #Minner #Bilder #Emosjonelt 

 • Publisert: 21.06.2015, 19:21
 • Kategori: Tanker
 • 2 kommentarer
 • Lang, men bra dag

 • Publisert: 06.06.2015, 00:39
 • Kategori: Hverdag
 • Dagen i dag startet kl 05:30, tiden jeg må stå opp for å rekke jobben. Det var lyst, himmelen var blå og solen skinte faktisk.. Så det å gå til jobb var en fryd, så fint vær har vi ikke hatt på lenge her i Bergen. Noe som er veldig typisk.. Å gå inn døren på bussen, sette seg ned og bare lytte til stillheten om morgnen er ren terapi for meg. Dørene går opp og igjen og det eneste jeg hører er bussen som kjører, teksting fra noen som sitter på bussen og det er det. 
  Dagen i dag på jobb har vært travel, men samtidig veldig kjekk når ting går så glatt som det gjorde i dag. Varelevering, kaffelevering og melkelevering kom på rad og rekke for å fylle opp disken med ting før helgen og neste uke der igjen kommer. Koselige kunder som kjøper kaffe for å ta med seg ut i solen og slår kanskje av en prat om de har tid. Det er slike dager jeg liker på jobben.

  Vakten min sluttet 13:00, jeg gikk ned med boss, hentet tingene mine og tok med iskaffe til min mor som jobber på koengen for tiden med Bergenfest. Vi slo av en prat før hun skulle gå til lunsj å spise. Jeg tok bussen videre ut mot Sandviken der jeg har begynt å trene, for første gang skulle jeg trene alene uten venninne. Det gikk faktisk fint, jeg trente tritt i en time før jeg ga meg og gikk mot garderoben. Sliten, men på en god måte slik jeg vil ha det. Bussen på vei hjem var det bare død stirring ut vinduet, sliten, sulten og rett og slett bare trøtt.. Jeg kom hjem, spiste og la meg ned på sofaen og sluknet.. Senere kom kjæresten hjem, vekket meg og laget middag mens jeg var i dusjen. Slike dager er herlige. Alt gikk liksom så glatt i dag og det liker jeg!

  I morgen kommer det en ny dag med nye utfordringer, jeg håper bare det blir en like kjekk dag som i dag.
  Snart blir det å hoppe i sengen og sove ut.. Selv om jeg tok en lur på dagen er jeg enda veldig trøtt.. Gleder meg allerede til å treffe hodeputen, lukke øynene og sveve inn i drømmeland..

  #StayPositive #GodeDager #Smil #Glad #Lykkelig #Trening #Fornøyd #Jobb #Arbeid 

   

 • Publisert: 06.06.2015, 00:39
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • "Dette er noe jeg faktisk vil gjøre!"

 • Publisert: 04.06.2015, 23:26
 • Kategori: Hverdag
 • Akkurat nå sitter jeg og søker opp forskjellige øvelser man kan gjøre for både mage, rygg, lår, legger og armer. Jo mer jeg søker, jo mer forstår jeg at dette valget jeg har tatt er ett riktig valg. I ett år nå har jeg tenkt på å melde meg inn i ett treningssenter og få i gang ting når det gjelder kroppen min. 
  For noen uker siden var jeg med Sigrid for første gang med på prøvetime og jeg elsket det! Den følelsen jeg hadde når jeg gikk ut derfra ville jeg ha igjen og dermed ble det til at jeg meldte meg inn i Sats! Jeg trente i dag og jeg skal trene i morgen, planen min er å trene iallefall 3 ganger i uken og noen dager hjemme slik at jeg har noe å gå på. Det kommer til å bli tøft noen ganger, men jeg gir ikke opp.. Dette er min mulighet til å få kroppen min tilbake til der jeg er komfertabel og ikke minst få en bedre holdning i kroppen generelt..

  Hvis det er dette som skal til for at jeg skal ha det bedre med meg selv, så er det bare bra at jeg meldte meg inn og fikk igang jernet!
  Jeg har personlig aldri vært noe særlig fan av treningssentre både fordi det er andre mennesker der men også fordi jeg føler folk ser eller glor etter en.. Så første gangen jeg gikk med Sigrid etter mange år siden jeg hadde prøvd siden sist, følte jeg ikke det var slik i det hele tatt.. Alle hadde på en måte "sitt" å gå til og gjorde sin greie. Ble det kontakt mellom meg og en var det bare for latterens skyld.. Så etter økten følte jeg at "Dette er noe jeg faktisk vil gjøre!"  

     #Trening #Sats #NyUtfordring #Hverdag #LittStolt


   

 • Publisert: 04.06.2015, 23:26
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • hits