isafur

Glitter og faenskap

 • Publisert: 30.12.2014, 01:05
 • Kategori: Hverdag
 • Folk som kjenner meg vet at jeg ikke er i nærheten av å være en jente som kan kle seg i pastellfarger, glitter og i den duren generelt. 
  Dere kommer aldri til å gjette hva jeg har kjøpt..

  Min egen mor kunne ikke tro sine egne ører når jeg sa jeg skulle gå med GLITTERKJOLE på nyttårsaften, bare for faenskapens skyld. 
  Jeg føler meg faktisk som en kråke, jeg elsker alt som glitrer og hiver meg over det når jeg først ser det. 
  Det samme gjelder sølvsmykker og glass.. Det er liksom så fint å se på.. 

  Snart er 2014 over. 
  Ett år fylt med nye utfordringer, påminnelser, styrke, kjærlighet, vennskap, familiebånd og så utrolig mye mer. 
  Dette året har ikke bare gått fort, men det har skjedd mye også. Jeg bare håper at 2015 er snill mot meg og vil meg bare godt. 
  For jeg har nemlig mangle planer for dette året som kommer! 

  Jeg gikk med den svarte på julaften og den som er sølv skal jeg gå med på nyttårsaften! 

  Q: Hvilken av disse to likte du best? 

  #Nyttårsaften #Fashion #Kjole #Glitterkjole #Kråke #Faenskap #2015 
   

 • Publisert: 30.12.2014, 01:05
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Når bilder blir så mye mer...

 • Publisert: 16.12.2014, 00:17
 • Kategori: Tanker
 • Det er helt utrolig hvor rart det føles når man går igjennom gamle bilder og sletter dem man ikke trenger lengre. 
  Bare jeg går tilbake ett halvt år, ser jeg forandringer jeg ikke ønsker å gå tilbake til eller er glad for at jeg klarte å komme meg igjennom. Bilder som engang betydde så mye for meg, betyr nesten ingenting nå i dag. Det er rart det der når man har så sterke følelser der og da og plutselig så betyr de ingenting.
  Jeg tror det som gikk mest innpå meg var bildene av meg og min kjære morfar når han enda var her og tilstede når det kommer til det sosiale. Det er så rart å se han på bilder, for jeg vet så godt at det kjente fjeset vil jeg aldri kunne se igjen i virkeligheten. Bilder kan være så utrolig noen ganger, spesielt når det kommer til minner. 



  Når jeg ser folk tar bilder
  i dag går det mest i selfie og jeg skal ærlig innrømme at jeg har min side av det også.Men jeg ser svært sjeldent for tiden at folk tar bilde for å ta ett bilde for å ha ett minne, en hendelse man ikke vil glemme eller en ting som skjedde og gjorde en glad. Nå i dag så jeg en, en ung jente tok bilder av snøen som dalte ned og hun sto der lenge. Det gjorde meg glad. Jeg har også fått inspirasjon til å ta med kamera hvor enn jeg går igjen, det er deilig å kunne ta bilder av de små ting man ser eller en hendelse man vil huske.

  Jeg blir sår når jeg ser smilet ditt, morfar. Det gjør vondt å vite at du ikke er her lengre, men jeg vet du er på en så mye bedre plass enn her og det fortjener du.
  Det er så mye jeg ville si til deg morfar, spesielt når jeg var tenåring og hadde det vanskelig med foreldre og alt. Jeg har bare noen få bilder av oss på den tiden, fordi jeg nektet å ta bilde fordi jeg var en sta og dum tenåring som ikke visste bedre. Ikke tenkte at engang skal alle forsvinne, at ingen varer evig som du alltid sa så fint.
  Derfor prøver jeg å finne alle bildene med meg og deg på og alle de små fine bildene av familien min. Henge de opp på veggen og se på dem hver dag.
  Kanskje kan ikke ett menneske leve for alltid, eller ett bilde. Men ett bilde vil vare så lenge en ønsker det..



  Jeg kjenner jeg blir så skuffet over meg selv når jeg ser tilbake på den tiden jeg var tenåring. 
  Jeg holdt tale for min mor sin bursdagsfeiring og sa i talen:
  "Jeg husker jeg skrek at jeg hatet deg med full røst og smelte med dørene med all makt jeg hadde.. Men vit dette at jeg mente ikke ett eneste ord av det jeg sa.." 
  Det samme gjelder min far, jeg var en sjalu tenåring som følte at all oppmerksomhet gikk til alt annet enn henne og sa de mest vemmeligste ting.
  Det er noe jeg virkelig angrer på av hele mitt hjerte, det jeg sa til mine foreldre.. Kunne jeg dratt tilbake i tid og holdt meg selv i nakkeskinnet hadde jeg gjort det.
  At de enda er glad i meg, føles ut som ett mirakel av og til.. Jeg vet fremdeles ikke hvordan jeg skal si til dem hvor lei meg jeg er for å ha sagt og gjort dem så mye vondt.
  For de ville jo bare godt mot meg.. Skulle virkelig ønske de bildene jeg har i hodet, kunne slettes.. Legges i en skuff som aldri kunne åpnes igjen og gå videre.. Men sånn er det desverre ikke, de bildene vil leve med deg for resten av ditt liv. 

  Bilder er så utrolig mye mer enn bare bilder og det er viktig å bevare dem, selv om du syns de er stygge eller ikke bra nok der og da.. 
  Noen minner er verdt å ta vare på og kanskje andre ikke.. Men de viktigste minnene er i våre tanker.. 

  /Alle bilder er av meg

  #Bilder #Minner #Dypt #Memories #Pictures #Familie #Tanker #Selfie #Fotografi  

 • Publisert: 16.12.2014, 00:17
 • Kategori: Tanker
 • 0 kommentarer
 • Julestress

 • Publisert: 12.12.2014, 01:10
 • Kategori: Hverdag
 • Etter lang tid er jeg endelig tilbake med blogging igjen, nei dette var virkelig ikke meningen men heller ett uhell.. 
  Pcen min hadde nemlig som plan å ta seg en pause og slo seg helt av uten å vire hvordan eller hvorfor den slo seg av, så den måtte på reperasjon! Heldigvis er den hjemme i godt behold og jeg er fornøyd.. Men ikke med tanke på at mange av de dyrebare bildene jeg har tatt opp igjennom disse årene er vekke. Så det blir en hissig mail til dem i morgen.. Jeg akter ikke å betale mange tusen når alle de viktigste bildene mine er vekke.. Ok, det blir ikke slik hissig men jeg skal iallefall høre med dem om hva dem kan gjøre med saken.

  Det har skjedd mye den siste tiden og det har vært skikkelig pain å ikke kunne blogge når man som sårt har lyst til.
  Min kjære elskede katt har vært inn og ut av veterinæren. Først skulle hun bare bli kastrert, men uheldigvis fikk hun brokk to ganger og ha ligget på observasjon hos dem i en uke. Det er enda godt å vite at min lille Sol har det bra og jeg blir daglig oppdatert fra dem som jobber der og passer på henne med bilder og meldinger. Jeg gleder meg veldig til å få henne hjem igjen, det er stille her uten henne.


   

  Julen er også i full gang og som alle vet er det ett stressmoment for mange som er ute å handler. For oss baristaer blir vi en slags bensinstasjon for dem som handler, de trenger påfyll av koffein eller mat for å fungere. Jeg vet ikke med dere men det er mange som er så utrollig sure rundt juletider og stresser mer enn de egentlig trenger å gjøre. For å virkelig vise dette går det utover uskyldige folk som oss som står bak kassen eller de som står med denne stressede personen i kø. Man blir nesten litt fasinert over hvordan de klarer å gjøre en fin dag til en helvetesdag for mange og seg selv ikke minst..
  Jeg hadde en kunde som dette nå for litt siden. Med fire store poser i hendene brøyter hun seg fram i køen fordi hun mente hun hadde mer behov å gå først enn alle som hadde like mange poser som henne og stått i kø en stund før henne.. Jeg er ikke den personen som bare aksepterer, men heller gir greit beskjed at det finnes en kø for en grunn og at jeg serverer henne ikke om hun ikke følger reglen som alle andre. Det ender med at hun stiller seg bakerst og er helt stille til det er hennes tur, betaler for kaffen og går videre.. Forhåpentligvis jekket hun litt ned og gikk hjem for å slappe av, det tror jeg hun trengte virkelig.. Julestress er en slags sykdom som rammes av alle... 

  All julehandel hos meg er ferdig omtrent og i år har jeg bestemt meg for å lage julegavene til mine kjære venner i år, så forhåpentligvis liker de den!

  Q: Har julestresset omringet deg eller nyter du tiden til det fulle?  

  #Julestress #Desember #Julegaver #Veterinær #Katt #Kattedame #Reperasjon #Meldinger #Bilder 

 • Publisert: 12.12.2014, 01:10
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • hits