isafur

Flytting..

 • Publisert: 03.08.2014, 23:57
 • Kategori: Tips
 • Hva skal man liksom si om flytting? 
  Det er spennende med en ny plass, nye omgivelser, nye ting som sofa og skap.. Men det som følger med er klær i sekker, bøker i kasser og masse hiving av gamle ting som man absolutt ikke trenger lengre.
  Flytting tar på, spesielt når man jobber så ofte som jeg gjør for tiden. Men det må til, ellers hadde jeg ikke kunnet flytte! Penger må inn, regninger må betales og sånn er det.
  Skulle ønske at penger ikke hadde så stor verdi noen ganger, men samtidig må det til for å få ting til å gå rundt!  For å unngå at det blir så mye ting man ikke klarer å kvitte seg med kan jeg komme med noen tips: 

  1. Storrengjøring
   -  Dette skjer vel ofte rundt juletider eller vår. Da har du muligheten til å hive ting du vet du ikke trenger. Jo mer du hiver, jo mer plass får du.

  2. En gang i året (eller mer..) 
   - Jeg pleier å si at hvert andre år har jeg masse hiving av ting. Det er samme prinsipp som nr. 1 bare med større mellomrom. 

  3. Pakke ned ting
   - Vil du ma mer plass, er det fint å kjøpe inn plast kasser og pakke ned ting! Fra vinterklær til sommerklær, kommer helt an på årstiden du er i!

  4.  Nye forandringer 
   - Se på det som en mulighet til å investere nye ting. Nye ting betyr ofte nye forandringer! Alt fra klær til møblemang. Det trenger heller ikke å være store greier.
    
  5. Planlegging
   - Sist men ikke minst planlegging. Planlegger du kommer du mye lengre på kortere tid.. Jeg sverger til planlegging.. Beste tipset jeg noen gang har fått iallefall! 

   Jeg liker nye forandringer, samtidig som det skremmer meg. Men er det en ting jeg elsker er det å kvitte meg med ting. Spesielt om tingene kan gå til gode formål som UFF og Fretex.   Q: Liker du nye forandringer? Fortell om dine erfaringer med hiving og investering!  

   

  #Flytting #planlegging #tips

   

 • Publisert: 03.08.2014, 23:57
 • Kategori: Tips
 • 0 kommentarer
 • hits